oudekerkgemeente

Kringen

Jongerengesprekskring Elia

Contact: D. Jansen, Woutersweg 17, 6718 TJ, tel. 613002. E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Deze kring wordt vooral gevormd door jongeren uit de Sionkerk en de Oude kerk, die graag in het centrum samenkomen. Ook verwelkomen we studenten of mensen die door omstandigheden niet met een kring in hun eigen gemeente mee kunnen leven. Verschillenden van hen hebben kortere of langere tijd geleden belijdenis van het geloof afgelegd. We geloven in de kracht van het Woord en denken dat het nodig is in het geloof elkaar vast te houden. Je mag het zien als een vorm van Bijbelstudie onder leiding van de predikant of kerkelijk werker. Dit seizoen heeft kerkelijk werker Dirk Jansen de leiding.

De geplande data voor het komende seizoen zijn:
Dinsdag 29 september 2020;
Dinsdag 27 oktober 2020
Dinsdag 24 november 2020;
Dinsdag 12 januari 2021;
Dinsdag 16 februari 2021;
Dinsdag 16 maart 2021;
Dinsdag 13 april 2021;
Dinsdag 11 mei 2021.

We komen samen in Rehoboth. Inloop vanaf 19.45 uur. We beginnen om 20.00 uur met de Bijbelstudie. De leiding geeft een inleiding op het onderwerp, waarna we vervolgens in groepen een aantal vragen of stellingen bespreken. We verdiepen ons dit jaar in het Bijbelboek 1 Samuël. We hopen veel jongeren en jongvolwassenen te ontmoeten.