oudekerkgemeente

Kringen

Kernhemkring Daniël

Contact: R. van Leeuwen, E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ontmoeting in Kernhem rondom de Bijbel. Wat heeft God tegen ons te zeggen? Daar willen wij als Bijbelkring van ca. 15 leden eens in de drie weken, van 20.00 uur tot 22.00 uur over nadenken. Daarnaast zingen we met elkaar en heeft gebed een belangrijke plaats. Lief en leed wordt gedeeld in een regelmatige ontmoeting. Op welke avond wij bij elkaar komen, zullen we de eerste keer met elkaar beslissen.

Aan het begin van het seizoen wordt er een rooster gemaakt.  De Kernhemkring Daniël wordt gehouden in Kernhem, roulerend bij de kringleden thuis. Iedereen, ook van buiten Kernhem, is natuurlijk welkom. De avonden worden geleid door de kringleden zelf, ieder lid kan aangeven of je dit een keer wilt doen. Je verzorgt dan een korte inleiding over het te behandelen Bijbelgedeelte en zorgt voor wat gespreksvragen. Na de inleiding volgt er de bespreking met vragen, eventueel in kleinere groepjes, waarna de avond plenair wordt afgesloten met het zingen van enkele liederen en gebed.