oudekerkgemeente

Bijbelkamp uitgesteld naar 2021

Elke twee jaar wordt voor en door leden van de Oude Kerk- en Sionkerkgemeente een Bijbelkamp georganiseerd, rond Hemelvaart. We hoopten het 8ste Bijbelkamp te kunnen organiseren in mei 2021, maar hebben als commissie besloten dit uit te stellen naar 2022.

We ervoeren dit als een pijnlijke beslissing, juist omdat onderling contact als gemeenteleden in deze tijd gemist wordt. Nu de omstandigheden verder verslechteren leek ons ‘gewoon’ doorgaan met organiseren en voorbereiden niet verstandig en realistisch.

Het Bijbelkamp dat elke 2 jaar gehouden wordt, kent als vaste onderdelen: luisteren naar het Woord van God, samen zingen en bidden. En ook: ruimte voor onderlinge ontmoeting, samen corvee doen en tijd voor ontspanning. Het draagt bij aan de onderlinge verbondenheid binnen de gemeente en geeft geestelijk voedsel aan de deelnemers.

We hopen nu in de loop van 2021 met informatie te kunnen komen over de volgende editie van het Bijbelkamp in Dv 2022.

Mocht u of jij nu al meer willen weten, neem dan contact op met Marinus Lamper (tel. 0318-619109 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).