oudekerkgemeente

Bijbelkamp Hemelvaart

Om de twee jaar is voor gemeenteleden van jong tot oud gelegenheid om samen op Bijbelkamp te gaan. Waarschijnlijk zal dat in 2021 voor de achtste keer plaatsvinden op de dagen rond Hemelvaart (13-15 mei), al staat het nu nog niet vast.

Vaste onderdelen tijdens het Bijbelkamp zijn: luisteren naar het Woord van God, samen zingen en bidden. Maar ook: ruimte voor onderlinge ontmoeting, samen corvee doen en tijd voor ontspanning.

Het Bijbelkamp is voor gemeenteleden uit de Sionkerkgemeente en de Oude Kerkgemeente, draagt bij aan de onderlinge verbondenheid binnen de gemeente en geeft geestelijk voedsel aan de deelnemers.

In de loop van 2020 volgt meer informatie over de volgende editie. Mocht u of jij nu al meer willen weten, neem dan contact op met Marinus Lamper (tel. 0318-619109 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).