oudekerkgemeente

Handleiding downloaden app om gezichtenboek te bekijken

Het eerstvolgende fotomoment voor het gezichtenboek van de Oude Kerkgemeente is op woensdag 9 september 2020. Voor degene die hier gebruik van willen maken, kunnen zich opgeven bij onze fotograaf via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Als Oude Kerkgemeente maken wij gebruik van de mobiele app ‘chrch’. Dit is een veilig en besloten sociaal die te downloaden is als app op de telefoon. De app is speciaal gemaakt voor locale christelijke gemeenschappen zoals wijkgemeentes, wijkkerken en parochies.

Het gezichtenboek is opgezet met als doel om elkaar te vinden, te leren kennen en te bemoedigen bij blijde en droevige gebeurtenissen. Hieronder volgt een korte uitleg. Gemeenteleden die opgenomen waren in het oude gezichtenboek zijn overgezet naar de nieuwe omgeving.

Klik op de handleiding hieronder om de app te downloaden.