Wat doen wij?

HIER VIND JE ALLES OVER DE ACTIVITEITEN IN EN RONDOM DE NIEUWE KERK

Soos de Vuurtoren

Soos "de Vuurtoren" is een soos voor mensen met een verstandelijke beperking. Vanaf 14 jaar ben je hartelijk welkom.

Iedere eerste en derde vrijdag van de maand organiseert een groep van ongeveer 25 enthousiaste vrijwilligers een gezellige avond voor mensen (vanaf 14 jaar) met een verstandelijke beperking. Je kunt knutselen, gezellig een spelletje doen (mens-erger-je-niet, sjoelen, dammen, biljarten), muziek luisteren of zomaar gezellig met elkaar kletsen. Met kerst is er een gezamenlijke kerstviering en het einde van het seizoen sluiten we in april of mei af met een gezellig uitje.

De soosavonden zijn in ‘de Rank’ (achter de Nieuwe Kerk), aan de Verlengde Maanderweg 33 in Ede. De avonden beginnen om 19.30 uur, om 21.00 uur gaan we met z’n allen zingen uit onze soosbundel vol bekende christelijke liederen en rond 21.15 uur is de soos afgelopen.

De toegang tot de soos is gratis. Tijdens de soosavonden kun je consumpties kopen, een consumptiekaart (10 consumpties) kost €5,00.

Alle vaste bezoekers krijgen jaarlijks, in juli, een programmaboekje thuisgestuurd. Heb je geen boekje gekregen, of ben je nog nooit op de soos geweest, maar ben je wel enthousiast, stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en we sturen je een programmaboekje, of kom gewoon eens op een soosavond kijken. Heb je vragen, bel dan even met Marry Teunissen (06-27886836).

Koffie en Sfeer

Koffie en Sfeer

Elke woensdagmorgen staat tussen 10.00 en 12.00 uur in De Rank koffie en thee klaar. Gemeenteleden en buurtbewoners kunnen elkaar hier ontmoeten.

Lees meer

Open maaltijd

Open maaltijd

Om de zes weken wordt er op dinsdagavond in De Rank een Open Maaltijd georganiseerd. Iedereen is welkom.

Lees meer

In de buurt

In de buurt

Gemeenteleden leren kennen die bij jou in de buurt wonen dat kan op een koffieochtend, bij een weekendborrel of tijdens een ontmoetingsavond in de Rank.

Lees meer

Soos de Vuurtoren

Soos de Vuurtoren

Soos “de Vuurtoren” is een soos voor mensen met een verstandelijke beperking. Vanaf 14 jaar ben je hartelijk welkom.

Lees meer

Verjaardagen 80+

Verjaardagen 80+

Iedere laatste vrijdagmorgen van de maand is er een verjaardagsochtend voor gemeenteleden die in die maand 80 jaar of ouder zijn geworden.

Lees meer

Gemeentedag

Gemeentedag

Als start van het seizoen organiseren we elk jaar in september een gemeentedag. Er is ruimte voor ontmoeting en ontspanning en er zijn inhoudelijke activiteiten in het kader van het nieuwe jaarthema.

Lees meer