Jeugdclubs

Jeugdclubs

jeugdwerk1

Onze wijkgemeente heeft vanaf groep 4 van de basisschool voor elke leeftijd een club. Alle kinderen en jongeren zijn van harte welkom!

Bij de Kinderclub is gezelligheid, het groepsgevoel en het krijgen van een eigen plek belangrijk.
Bij de Rankrakkers komt daar het opdoen van kennis bij, waarbij een koppeling is gemaakt met de club doordeweeks en de basiscatechese op zondag. Als de kinderen ouder worden komt de nadruk ook te liggen op keuzes maken die bepalend zijn voor je verdere leven: naar welke school ga je, hoe ga je om met je vrije tijd, welke grenzen trek je in relaties en bovenal: welke plek krijgt God in je leven?
Bij de Tienerclub wordt hierbij ook de nadruk gelegd op de onderlinge relaties.
Bij 'Under Construction' krijgt de inhoud meer de nadruk.
‘YIP’ tenslotte is een initiatief van onze eigen jeugd! Bij Youth in Progress staat het opdoen van kennis en verdieping op thema's centraal, maar uiteraard ook weer de onderlinge band, gezelligheid.

Info per club:

Kinderclub
Doelgroep: groep 4, 5 en 6
Frequentie: 1 x per week op woensdagavond - gevarieerd programma
Tijd: van 18.30 tot 19.45 uur
Contactpersoon: Agnes van Wessel, tel. 0318 - 622379 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Rankrakkers
Doelgroep: groep 7 en 8
Frequentie: 1 x per week op donderdagavond - gevarieerd programma
Tijd: van 18.45 tot 20.00 uur
Contactpersoon: Suzanne van Baalen, tel. 06-14157444 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (bij voorkeur mailen)

TC (Tienerclub)
Doelgroep: tieners van 12 tot 15 jaar
Frequentie: 1 x per week op donderdagavond - gevarieerd programma
Tijd: van 19.30 tot 21.00 uur
Contactpersoon: Peter-Paul van Hunen, tel. 0318-757857 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

UC (Under Construction)
Doelgroep: Jongeren van 15 tot 17 jaar
Frequentie: 3 x keer per maand op vrijdag- en zondagavond - gevarieerd programma
Tijd: gevarieerd
Contactpersoon : Melina Schoeman, tel. 06-13420374 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

YIP (Youth in Progress)
Doelgroep: jongeren van 17 jaar en ouder (of die zich zo voelen) die serieuze gesprekken over het geloof en leuke activiteiten willen combineren.

Frequentie: 1e en 3e zondag van de maand – gevarieerd programma
Tijd: vanaf 19.30 uur
Contactpersoon: Edwin Morren, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.