Recycling markt 25 mei 2019

recycleBinnen het jaarthema ‘Genieten van genoeg’ willen we op de ochtend van 25 mei aanstaande een recyclingmarkt organiseren in de Rank en op het kerkplein van de Nieuwe Kerk. Een markt waar iets te koop is en iets te zien is. Is het jouw hobby iets nieuws te maken van iets bestaands, wat de moeite waard is om te demonstreren en te verkopen, doe dan mee! Het kan om van alles gaan. Een paar voorbeelden: lampen van koperen waterleidingbuis, taboeretten/poefjes van oude boeken, creatief met boekbladzijden of muziekpartituren, hergebruik van oude binnenbanden, met sloophout aan de slag; sieraden van... zeg het maar, tassen van oud leer of afgedankte stof, kunst van afval of van wat dan ook en nog veel meer...
Als je mee wilt helpen met organiseren of een andere bijdrage wilt leveren, zoals een kraam bezetten, materiaal aandragen, ideeën doorgeven of nog iets heel anders, meld je dan aan bij
De opbrengst is voor het contact met Bugyi en Patakfalva. We hopen op veel creatieve ideeën!