Open maaltijd

open maaltijd2

Op dinsdag 15 mei a.s. bent u weer van harte welkom bij de Open Maaltijd!

Vind u het gezellig om samen met anderen te eten? Heeft u behoefte aan gesprek en ontmoetingen? Geeft u zich dan op vòòr zondag 13 mei.                                            Heeft u een dieet? Geen punt, wel graag even doorgeven, dan kunnen we er rekening mee houden. Vervoer kan geregeld worden!

De avond heeft een bijzonder tintje. Net zoals vorig jaar werken jongeren van de Nieuwe Kerkgemeente deze avond mee om het contact met de Bugyi en Patakvalfa jongeren te kunnen bekostigen. Wat overblijft van de opbrengst van de avond is voor hen. Als u deze keer iets extra’s wilt geven? Graag! De bijdrage voor de maaltijd is € 5,- p.p. Inloop is vanaf 17.30 uur. We beginnen de maaltijd om 18.00 uur en sluiten ongeveer 19.30 uur af.

Info en opgave bij:
Jacomien Wijnbergen; tel. 619039; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Liesbeth Bouman; tel. 638319; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.