Wisselexpositie in De Rank

paletVanaf 20 maart 2018 is er weer een nieuwe expositie in De Rank. Ad van Lagen laat zijn schilderijen zien. Ad is 24 jaar en komt uit Ede. Sinds 2016 schildert hij. Na een tijdje schilderlessen gevolgd te hebben is hij nu zijn eigen stijl gaan ontwikkelen. In de schilderijen die hier hangen heeft hij ervoor gekozen om met warme kleuren te werken en daar iets abstracts mee te doen. Omdat Ad van dieren houdt vond hij het leuk om er een combinatie van te maken. De schilderijen zijn gemaakt met acrylverf op doek. Het grote schilderij is gemaakt op oude planken.

Mocht u/jij erg geïnteresseerd zijn dan kunt u/jij Ad bellen: 0638257964

In de vitrinekast zijn deze keer tempels te zien. De Rankrakkers hebben die met elkaar gemaakt. De bouwstenen zijn bijzonder! Van harte uitgenodigd om de expositie in De Rank te gaan bekijken!

Ook u/jij kunt meedoen aan een expositie. Voor informatie en opgave kunt u zich wenden tot Jacomien Wijnbergen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0318 619039. De commissie laat zich nog altijd graag verrassen. Wil van den Bos, Leny Modderkolk, Arja Steennis en Jacomien Wijnbergen