Verhuur De Rank

De ruimtes in De Rank kunnen gehuurd worden voor recepties, viering van verjaardagen, kleine bijeenkomsten, vergaderingen etcetera. Op die verhuur is een reglement van kracht dat de voorwaarden voor huur aangeeft. Dat verhuurreglement is op te vragen bij het kerkelijk bureau.
De beheerder van de Rank beheert de agendaplanning en regelt ook de afspraken over verhuur van de Rank. De kerkzaal verhuur wordt beheerd door het Kerkelijk Bureau. Zie link contactgegevens beheerder Rank en Kerkelijk Bureau

Ringleiding

In de Nieuwe Kerk is een ringleiding aanwezig. Degenen die gebruik maken van een gehoorapparaat dat aangesloten kan worden op een ringleiding, kunnen hiervan gebruik maken in de hele kerkzaal. Voor informatie over de ringleiding kunt u terecht bij de koster.

Parkeren

Voor en achter de kerk is voldoende parkeergelegenheid. Parkeren van de auto vraagt begrip voor de omwonenen. Let u a.u.b. vooral op dat de in- en uitritten van de bewoners in de wijk vrijgehouden worden en dat hulpdiensten goede doorgang hebben.

Muziek/Organisten

In onze wijkgemeente zijn de volgende organisten actief:

Margret Spelt
Marktstraat 151
6711 GX Ede
‭(06) 45 96 03 02‬

Ko Smidt
Enkstein 13
6714 BN Ede
Tel. 06-51970756

Christiaan Plaat
Bettekamp 61
6712 EH Ede
Tel 0318-303633

Erik Voet
Klaphekweg 46
6713 HN Ede
‭(06) 30 13 21 54‬

Beamer

Tijdens de diensten worden de Schriftlezingen en de liederen op de beamer getoond. Voor de dienst zijn op de beamer mededelingen te zien.
De beamer kan ook gebruikt worden voor korte presentaties, bijvoorbeeld over de bestemming van een collecte of over een bijzondere activiteit van de jeugd.

U kunt de beamerpresentatie downloaden via onze app of van de pagina van de kerkomroep.