Nieuwe Kerkgemeente

Ga jij ook mee op kamp?

Zoals ieder jaar gaan we in april als jeugd van de Nieuwe Kerkgemeente een weekend met elkaar op pad. En J IJ  bent bij deze uitgenodigd om mee te gaan! Hopelijk ben je erbij, voor het eerst of opnieuw.

Wanneer en waar is het? Het kamp is van vrijdagavond 19 april tot zondagmiddag 21 april. Wat verwachten we van je? Kamp is een groepsactiviteit. Voor de gezelligheid, onderlinge binding en ook voor de organisatie vragen we je om zoveel mogelijk het hele weekend, dus van vrijdag tot en met zondag, mee te gaan en de kamplocatie niet tussendoor vanwege activiteiten elders te verlaten.

We gaan met elkaar voetballen, zingen, bidden, lol trappen, spelletjes doen, slapen?, bijbel lezen en nog veel meer! Wil je uiterlijk zondag 17 maart a.s. aangeven of je meegaat op kamp of niet? Voor vragen kun je terecht bij je clubleiding of bij ons.

Wij hebben er zin in! Meld je aan.

Groetjes, Marlies van der Hagen en Henrieke Burgmeijer

Kampcommissie 2024