Kleopas restaurant

Ter ondersteuning aan de reis naar Roemeniรซ

Op zaterdag 2 maart bent u van harte welkom om te genieten van een 3-gangenmenu in Italiaanse sferen! Om geld in te zamelen voor de diaconale reis naar Roemeniรซ, wordt de kerk voor 1 avond aangekleed tot een sfeervol restaurant. Hierbij zal ook oppas aanwezig zijn!

Het keuzemenu bestaat uit:

๐—ฉ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ๐—ด๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐—ฐ๐—ต๐˜: Carpaccio / Vegetarische tomatensoep met 2 stukjes stokbrood

๐—›๐—ผ๐—ผ๐—ณ๐—ฑ๐—ด๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐—ฐ๐—ต๐˜: Pasta Bolognese / Vegetarische pasta pesto

๐—ก๐—ฎ๐—ด๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐—ฐ๐—ต๐˜: Sorbetijs met vers fruit / Tiramisu

๐—ฉ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐—ธ๐—ถ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐—ป: Patat met mini-snacks en sausjes

๐—Ÿ๐—ผ๐—ฐ๐—ฎ๐˜๐—ถ๐—ฒ: Kerkelijk Centrum Kleopas (Laan der Verenigde Naties 94, 6716 JE Ede)
๐—ง๐—ถ๐—ท๐—ฑ๐—ฒ๐—ป: Tussen 17.00 -21.00 uur
๐—ฃ๐—ฟ๐—ถ๐—ท๐˜‡๐—ฒ๐—ป: Voor volwassenen โ‚ฌ 22,50 / kindermenu โ‚ฌ 7,50 (incl. 2 drankjes)

Aanmelden kan via

reserveringsformulier

Geef hierbij in ieder geval aan met hoeveel personen u zult dineren, een voorkeurtijd en eventuele allergieรซn.
๐˜ผ๐™–๐™ฃ๐™ข๐™š๐™ก๐™™๐™š๐™ฃ ๐™ ๐™–๐™ฃ ๐™ฉ/๐™ข ๐™ฏ๐™–๐™ฉ๐™š๐™ง๐™™๐™–๐™œ ๐Ÿฎ๐Ÿฐ ๐™›๐™š๐™—๐™ง๐™ช๐™–๐™ง๐™ž.

Wij vragen u om vooraf te betalen via de betalingsknop hieronder, of het bedrag over te maken naar NED HERV KLEOPASGEM RIETKAMPEN, rekeningnummer NL06 INGB 0003 4458 37 o.v.v. Restaurantactie.

Betalen

Delen wordt enorm gewaardeerd, iedereen is welkom! We zien u graag!