Skip to main content
14 jan

Kleopas Jaarthemadag 2024

Op zaterdag 10 februari 2024 hopen we de Kleopas Jaarthemamiddag te organiseren met als thema Leef je Geloof: Bid en Werk.

Anita Abbring zal ons toerusten op het thema "Bidden”. Na een korte pauze is er vervolgens een keuzeprogramma met voor welk wat wils: (i) napraten over het thema Bidden, (ii) via Stichting Present kleine klusjes uitvoeren en contact (koffie/thee) bij hulpbehoevenden, (iii) een spel, of (iv) een workshop over gerechtigheid in de kledingindustrie n.a.v. Jakobus 5:4. 

Uiteraard is er ook volop ruimte voor ontmoeting, zowel binnen als buiten. We hopen af te sluiten met een gezamenlijke maaltijd.

We starten om 14.00 uur en hopen rond 18.30 uur de maaltijd af te sluiten. Bedoeld voor alle gemeenteleden. Als u nieuw bent in de gemeente een mooie gelegenheid om andere gemeenteleden te leren kennen!

I.v.m. inkoop en maaltijd en mogelijke keuze voor de workshop van St. Present willen we u vragen uiterlijk zondag 4 februari aan te melden. Voor de maaltijd willen we vragen of u zelf een salade, hartige taart, of iets dergelijks mee wil brengen zodat we samen een gevarieerde gedeelde maaltijd hebben.

Geef je nu op