kleopaslogo

Seniorenmiddag - 6 juni

KleopasO zwDe Kleopasgemeente is een betrokken wijkgemeente die trouw is aan Gods woord, waar Jezus Christus en Zijn verlossingswerk centraal staan en die gemeente wil zijn in deze tijd en wereld.

Seniorenmiddag - 6 juni

20180606 seniorenmiddagOp woensdagmiddag 6 juni zal de laatste seniorenmiddag van dit seizoen worden gehouden in de Bethelkerk (14.30 uur – 17.00 uur).

De heer W. Klippel van de Stichting “Draagt elkanders lasten” hoopt een presentatie te geven over de hulpverlening in Roemenië en Moldavië. Deze stichting biedt al 23 jaar hulp aan de allerarmsten in Roemenië en sinds 2 jaar ook in Moldavië.

Er wordt in deze landen met 2 vertrouwde stichtingen samengewerkt, te weten Ecce Homo (Zie de Mens) in Cluj Napoca, in het westen en Pentru Tine (Voor jou) in Botosani, in het uiterste noordoosten van het land. De hulp richt zich met name op gezinnen, kinderen en ouderen. Naast materiële hulp is evangelisatie een belangrijk onderdeel van het werk.

Deze middag kunt u aan de hand van een fotopresentatie een goede indruk krijgen van wat de hulp inhoudt. Door middel van een film maakt u ook een reis naar de betreffende projecten mee. Er zal voor deze Stichting ook een collecte worden gehouden.
Voorafgaand aan deze presentatie zal onze nieuwe Kerkelijk Werker Pieter-Jan van Halum een korte overdenking uitspreken.
Ook is er volop tijd voor ontmoeting. Het belooft een boeiende middag te worden.
Alle senioren uit de Rietkampen en Ede-Zuid (en natuurlijk ook buiten deze 'grenzen') zijn van harte welkom! Voor vervoer kunt u contact opnemen met dhr. A. Jochemsen, tel. 0318-417908.