kleopaslogo

De hoop van de vervolgde kerk

KleopasO zwDe Kleopasgemeente is een betrokken wijkgemeente die trouw is aan Gods woord, waar Jezus Christus en Zijn verlossingswerk centraal staan en die gemeente wil zijn in deze tijd en wereld.

We hebben een voorspraak bij de Vader. (Parakleet -- advocaat -- iemand die je er bij roept.) Jezus neemt het voor je op.

by Kleopasgemeente Ede

De hoop van de vervolgde kerk

OpenDoors2018Zondag 27 mei: Zondag voor de vervolgde kerk
Op initiatief van Open Doors is jaarlijkse de landelijke zondag voor de vervolgde kerk. De morgendienst o.l.v. ds. Nico vd Houten staat daarom in het teken van de vervolgde kerk.

Maandag 28 mei; 20:00u: Presentatie Open Doors: Verhalen uit de vervolgde kerk
Een medewerker van Open Doors presenteert inspirerende en bemoedigende verhalen uit landen waar christenen vervolgd worden.
Toegang is gratis (er is wel een collecte voor Open Doors)

Vrijdag 1 juni: Nacht van Gebed
Tijdens deze jaarlijkse landelijke nacht van gebed wordt er, a.d.h.v. filmpjes, verhalen en concrete gebedspunten, gebeden voor onze vervolgde geloofsgenoten uit diverse landen.

• Van 19.00 – 20.00 : een uur voor kinderen vanaf 8 jaar a.d.h.v. speciaal kindermateriaal
  • Van 21.00 – 03.00 : gebedssessies per land a.d.h.v. diverse materialen met gebedspunten

Alle bovengenoemde activiteiten vinden plaats in KC Emmaüs , Laan der Verenigde Naties 94, Ede

Meer info: https://www.opendoors.nl/nacht