Logo groot
Fotoboek

Fotoboek de Ark

Update Fotoboek 2020

Het is weer tijd voor een update van het fotoboek. Begin 2018 is er een volledige nieuwe versie uitgekomen en nu twee jaar later maken we een update.

Graag nodigen we daarom alle nieuwe huishoudens en alle huishoudens waarbij de samenstelling gewijzigd is (door b.v. gezinsuitbreiding of overlijden) uit om zich op te geven voor de update versie van het voorjaar van 2020. Opgeven kan via de volgende link: https://forms.gle/JZeFJdnngm1xuKbv9. De update is niet bedoeld om verhuizingen door te geven, dat kan weer in de geheel vernieuwde versie welke in 2022 verschijnt.

De kosten voor een eerste bestelling van het fotoboek bedragen 10 euro. Dit is inclusief de updates. Zodra alle gegevens èn het voorstelstukje binnen zijn ontvangt u het rekeningnummer waarop het bedrag mag worden overgemaakt. Bestellen van het fotoboek is alleen mogelijk als u hier zelf aan deelneemt.

De fotosessies worden gehouden in de Ark op donderdag 16 januari in de avond en zaterdag 18 en 25 januari in de middag. Via de website kunt u een voorkeur aangeven voor een dag en tijd. Medio 2020kunnen alle mensen die een fotoboek hebben een update ophalen in de Ark en deze tussen de bestaande fotopagina’s doen zodat het boek weer up to date is.

Bij gemeenteleden die door ziekte of ouderdom aan huis gebonden zijn komen we graag langs om een foto te maken en de gegevens op te nemen. Neem dan even contact op.

Met een vriendelijke groet van de fotoboekcommissie, Margreet Mostert, Christiaan Blaakmeer en Arianne Moree (637885).
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.