Logo groot
Kerkdienst online

Actuele diensten in De Ark

zondag 10 juli 09:30 uur ds. D. Hoolwerf - De Ark - Heyendaal 10 - Kerktelefoon kanaal 6
zondag 10 juli 17:00 uur ds. D.M. Heikoop (Katwijk aan Zee) - De Ark - Heyendaal 10 - Kerktelefoon kanaal 6

App logo kerkdienstgemist

Gebruik vanaf nu kerkdienstgemist.nl om de kerkdienst live of achteraf mee te maken!

Na december 2021 wordt kerkomroep.nl niet meer gebruikt.

VERVALT IN DECEMBER

Meekijken en luisteren

Ede, De Ark
Heyendaal 10
6715 JM Ede

Probeer de diensten in de lijst hieronder uit, er is een nieuwe manier van afspelen gevonden die mogelijk wel werkt
Werkt het niet? Kik dan hier voor de kerkomroep website!
Datum Uitzending

Kerkdienst online - hulp en instructies

PC en laptop

kerkdienstgemist.nl werkt in de meeste webbrowsers. Op oude trage computers wordy met de Chrome webbrowser de beste resultaten behaald.

Indien het niet werkt, dan kunt u altijd nog rechtstreeks naar: www.kerkdienstgemist.nl (Oude kerk, Sionkerk, Nieuwe kerk, Bethelkerk, De Ark, Kleopasgemeente)

Tablet en mobiel (Android en Apple)

Kerkdienstgemist heeft ook een App waarmee u de diensten kunt bekijken. Klik op Google Play als u een Android apparaat hebt of op App Store voor Apple.

google play badgeDownload on the App Store Badge NL RGB blk 100317