Logo groot
Preekbespreking 26-9 van 11:30 - 12:30-De Ark - Diversen

Inschrijven kerkdienst De Ark

Uitleg

Inschrijven kan slechts voor één dienst tegelijk zodat iedereen een kans heeft om in te schrijven op de beperkte hoeveelheid plaatsen in de kerk. De dag nadat de dienst is geweest kan weer ingeschreven worden voor de volgende dienst. Het is mogelijk met meerdere personen uit één huishouden in te schrijven.

Let op! Van bovenstaande regel wordt afgeweken als een dag voor aanvang van de dienst blijkt dat er nog plaatsen vrij zijn. Voor betreffende dienst kan dan op zaterdag of zondag alsnog worden ingeschreven ongeacht of er al voor een andere dienst is gereserveerd.

Voorbeeld 1
Je hebt gereserveerd voor de ochtenddienst van 2 augustus. Op zaterdag 1 augustus zie je dat de middagdienst niet vol is. Je kunt je dan op dat moment ook voor de middagdienst van 2 augustus aanmelden.

Voorbeeld 2
Je hebt gereserveerd voor een dienst op 9 augustus. Op 1 augustus zie je dat de dienst van 2 augustus nog niet vol is. Je kunt je dan op dat moment ook aanmelden voor de dienst op 2 augustus.

Een bevestiging van de inschrijving wordt gemaild naar het opgegeven email adres, waarin ook de aanwijzingen vermeld staan hoe te annuleren zodat een ander de plek kan innemen. Als een dienst onverhoopt vol is, kan er ingeschreven worden op de wachtlijst. Zodra iemand zijn inschrijving annuleert, krijgt iedereen op de wachtlijst een email met de kans alsnog in te schrijven. Daarbij geldt: wie het eerst inschrijft krijgt de zitplaats.

X sluiten

V: Waarom krijg ik een FOUT als ik mij wil inschrijven voor nog een kerkdienst?
A: Inschrijven kan slechts voor één kerkdienst tegelijk zodat iedereen een kans heeft om in te schrijven op de beperkte hoeveelheid plaatsen in de kerk. Inschrijven kan weer de dag nadat de dienst is geweest. Lees de instructies voor een uitgebreide uitleg en de extra mogelijkheid om op het laatste moment toch nog te kunnen inschrijven.

V: Kan ik, als ik op de wachtlijst sta voor een kerkdienst mij aanmelden voor een andere kerkdienst?
A: Ja, dat kan. Een inschrijving op een wachtlijst geldt niet als een werkelijke inschrijving.

V: Waarom heb ik geen email met de bevestiging van mijn inschrijving ontvangen?
A: Het kan zijn dat die in de spam box terecht is gekomen.

Privacyverklaring

De ingevoerde gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het inschrijven op de kerkdiensten. Deze gegevens worden circa 4 weken bewaard vanaf de datum van de kerkdienst waarop ingeschreven is om later contactonderzoek mogelijk te maken mocht er onverhoopt iemand de dienst bezocht hebben die naderhand positief wordt getest op corona.

Preekbespreking 26-9 van 11:30 - 12:30

Na het koffiedrinken na de dienst zal er een preekbespreking plaatsvinden olv ds. Hoolwerf.

Om hieraan deel te kunnen nemen kunt u zich hierbij inschrijven, wat kan tot zaterdag 25 september 16.00u. Uiteraard kan de inschrijving eerder vol zijn.

Als u de kerkdienst thuis meemaakt, kunt u zich ook gerust inschrijven voor de preekbespreking.

Graag ook aangeven als er kinderen (0-3 of 4-11) zijn die in de Ark blijven als u deelneemt aan de preekbespreking. Dan zorgen we voor wat leuke bezigheden.

Startdatum 26-09-2021 11:30
Einddatum 26-09-2021 12:30