Logo groot
Catechese

16 plus catechese

Om de 2 weken is er 16+catechese in de Ark op maandag- en dinsdagavond van 19:00 tot 20:30. Voor meer informatie

neem contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via WhatsApp op 0610349743.

TC Basics

TC Basics: 12-15 jaar

Het team van TC Basics is weer compleet en gestart aan het nieuwe seizoen voor tieners van 12-15 jaar. We gaan starten met een nieuwe opzet voor de 12-14-jarigen. Nu we een grote jeugdruimte hebben is dit mogelijk geworden! De TC-avond wordt voor alle mentorgroepjes in 1 ruimte gehouden waarbij een catecheet de leiding over de avond heeft en gedurende de avond de informatie gedoseerd kan geven. Tussendoor doen we in de mentorgroepjes de opdrachten van de HGJB Leer&Leef methode. Na elke 3 lessen is er een D-avond waarin we iets leuks gaan doen met het mentorgroepje, of iets diaconaals of een andere activiteit. De 15-jarigen hebben hun eigen mentorgroep en komen ook wekelijks samen.

Het seizoen loopt van eind september t/m eind maart. Wekelijks is er een TC-avond van op maandag- of dinsdagavond van 19-20 uur.

We hebben momenteel nog één vacature voor catecheet. Heb je affiniteit met tieners en wil je weten of catecheet zijn iets voor jou is, dan komen we graag met jou in gesprek.

Met een vriendelijke groet namens het TC-team, Arianne Moree (06-51682603)