Logo groot

Vacature beheerder de Ark

Vacature beheerder Ark

De hervormde gemeente van Ede zoekt met ingang van 1 juli 2018 voor de Ark een beheerder voor 9 uur per week.

Wij zoeken een gastvrije en dienstverlenende beheerder met hart voor jongeren en ouderen.

De taken omvatten:

• Het beheer van de Ark en het coördineren van alle zaken die het beheer van de kerk en de daarbij behorende ruimtes bevatten.
  • Optreden als aanspreekpersoon en in die context besluiten kunnen nemen die het beheer van de Ark aangaan.
  • Contactpersoon voor zowel interne als externe gebruikersgroepen.
  • Mede verantwoordelijk voor de exploitatie van de Ark.
  • Inkoop, dan wel organiseren van de inkoop van de benodigde voorraden.
  • Toezicht op het gebruik van ruimtes en het nakomen van afspraken door gebruikers.

Van de beheerder wordt verwacht dat hij/zij:

• Een meelevend lid is van de hervormde gemeente Ede.
  • Zich betrokken voelt bij het wel en wee van de Arkgemeente.
  • Beschikt over goede en tactische sociale vaardigheden.
  • Optimaal samenwerkt- en afstemming zoekt met de koster.
  • Flexibel inzetbaar is met wisselende werktijden die aansluiten op het gevarieerde gebruik van de Ark (gedurende de week, het jaar).

De volledige functieomschrijving kan via onderstaand e-mailadres worden opgevraagd.

Wij bieden een salariëring volgens de arbeidsvoorwaarden van de Protestantse Kerk in Nederland aangevuld met een dosis ondernemerschap.

Geïnteresseerden worden uitgenodigd om z.s.m hun sollicitatie te richten aan de kerkrentmeesters van de Ark, t.a.v. de heer H.J. Hoogendoorn, Cloeckendaal 27, 6715 JJ  Ede of per mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Voor nadere vragen omtrent deze vacature kunt u zich wenden tot de heer Ries Beeuwkes, telefonisch te bereiken op 0318 – 655 071.