Bethelkerkgemeente Ede

Seniorenmiddag 17 april

Seniorenmiddag 17 april

TanzaniaOp woensdag 17 april zal er weer een seniorenmiddag gehouden worden in de grote zaal van de Bethelkerk van 15.00 uur – 18.30 uur. Ds. J.E. de Groot verzorgt de korte overdenking die deze middag in het teken van Pasen zal staan. Hoogleraar, arts en lid van de Bethelkerkgemeente Piet Slootweg zal deze middag een presentatie houden.

Piet Slootweg werkt sinds ruim 10 jaar periodiek in een ziekenhuis in het noorden van Tanzania waar hij als hoogleraar en arts, gespecialiseerd in de pathologie, mag bijdragen aan de zorg voor de patiënten en aan de opleiding van medische studenten en jonge artsen. Op deze manier komen de verworvenheden opgedaan in zijn academische werkkring, het Radboudumc in Nijmegen, ook ten goede aan de gezondheidszorg in Afrika. Hierover zult u een en ander horen. Het belooft een boeiende middag te worden.

Er zal ook volop ruimte voor ontmoeting zijn! Tot besluit zullen we samen een heerlijke broodmaaltijd gebruiken. Alle senioren uit de Rietkampen en Ede-Zuid (en natuurlijk ook buiten deze 'grenzen') zijn van harte welkom! Voor vervoer kunt u contact opnemen met dhr. A. Jochemsen, tel. 0318-417908.