Bethelkerkgemeente Ede

Update Fotoboek Bethelkerk

Logo Mijn Bethelkerk 2In 2018 is er een vernieuwde uitgave van het fotoboek verschenen. Met dit fotoboek is het makkelijker om elkaar te leren kennen en met elkaar mee te nemen. Deze zomer willen we een update uitbrengen met en voor alle nieuwe gemeenteleden.

Wilt u in het fotoboek opgenomen worden of zijn uw contactgegevens veranderd? Dan kunt u via het formulier hierboven uw gegevens aanleveren. Een fotoboek kost € 10,-. Hiervoor krijgt u ook enkele jaren de (jaarlijkse) update. Het is alleen mogelijk een fotoboek aan te schaffen als u ook zelf in het fotoboek staat.

Op 26 mei en 16 juni 2019 is er een fotomoment na de morgendienst in de Bethelkerk. Mocht u beide momenten niet kunnen dan horen we dit graag. Samen kunnen we dan kijken naar een passende oplossing.

Voor vragen kunt u contact opnemen met de fotoboekcommissie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.