Bethelkerkgemeente Ede

Fotoboek

Fotoboek Bethelkerkgemeente Ede

cameralensEr komt een nieuw fotoboek van de Bethelkerkgemeente. Voor de duidelijkheid: het gaat om een geheel nieuw fotoboek, geen update.

Dit betekent dat we van iedereen een nieuwe foto gaan maken en alle gegevens (opnieuw) aangeleverd zullen moeten worden. We hebben hiervoor gekozen omdat het huidige boek sterk verouderd is. Foto’s zijn verouderd, adreswijzigingen niet altijd doorgegeven, gemeenteleden zijn vertrokken en gekomen en er hebben blijde en verdrietige gebeurtenissen plaatsgevonden. In verband met de uniformiteit en kwaliteit van de foto’s worden deze door ons gemaakt, na de ochtenddienst op zondag 20 mei of 3 juni 2018. Noteer deze data alvast in uw agenda!

Gebruik bij voorkeur onderstaand formulier voor het digitaal aanleveren van gegevens. Voor gemeenteleden die niet over een pc/internet beschikken zal er een formulier op papier worden gemaakt. Een fotoboek kost € 10,- (contant te betalen bij fotomoment), hiervoor ontvangt u ook ca. 2 jaar lang alle updates op papier. Het is alleen mogelijk een fotoboek aan te schaffen als u zelf in het fotoboek staat.

Voor vragen kunt u contact opnemen met de fotoboekcommissie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Velden met een *) zijn verplicht.

Naam en adres
Gezinsleden
Vul alleen de achternaam in als die afgedrukt moeten worden achter de voornaam. Voorbeelden zijn meisjesnaam van de echtegenote en kinderen met een andere achternaam. De geboortedatum in formaat: dd/mm/jjjj
Vul hier de overige gezinsleden in. Een regel per gezinslid in het formaat dat als voorbeeld is weergegeven.
Verhaal en overig
Maak de teksten eerst in een tekstverwerker en kopiëer het daarna in de betreffende velden. In geval de aanmelding niet lukt, heeft u het verhaal altijd nog achter de hand.
 ← Vergeet niet op Aanmelden te klikken!

Nieuw Fotoboek

Op deze website wordt binnenkort een formulier geplaatst voor het digitaal aanleveren van gegevens. Voor gemeenteleden die niet over een pc/internet beschikken zal er een formulier op papier worden gemaakt. Een fotoboek kost € 10,-, hiervoor ontvangt u ook ca. 2 jaar lang alle updates op papier. Het is alleen mogelijk een fotoboek aan te schaffen als u zelf in het fotoboek staat.

Aanmelden fotoboek 2018