Bethelkerkgemeente Ede

Fotoboek

Formulier Fotoboek Bethelkerkgemeente

Velden met een *) zijn verplicht.

Naam en adres
Gezinsleden
Vul alleen de achternaam in als die afgedrukt moeten worden achter de voornaam. Voorbeelden zijn meisjesnaam van de echtegenote en kinderen met een andere achternaam. De geboortedatum in formaat: dd/mm/jjjj
Vul hier de overige gezinsleden in. Een regel per gezinslid in het formaat dat als voorbeeld is weergegeven.
Verhaal en overig
Maak de teksten eerst in een tekstverwerker en kopiëer het daarna in de betreffende velden. In geval de aanmelding niet lukt, heeft u het verhaal altijd nog achter de hand.
 ← Vergeet niet op Aanmelden te klikken!

 

Fotoboek Bethelkerk (versie 2021)

Logo Mijn Bethelkerk 2Het fotoboek is een mooi middel om de gezichten achter de namen en de namen achter de gezichten in de Bethelkerk te leren kennen. Al heel wat jaren wordt er in onze gemeente gebruik gemaakt van een fotoboek, er zijn al verschillende updates geweest. Het streven is om in het najaar van 2021 een nieuw versie van het fotoboek uit te brengen. Iedereen die in het nieuwe fotoboek wil (dus ook mensen die al in het huidige fotoboek staan!) vult bovenstaand formulier in. Rond de start van het winterwerk (medio september) moeten alle formulieren zijn ingeleverd. Daarna zullen er foto’s worden gemaakt, hoe en wanneer we dit precies gaan doen hoort u nog.

Kosten: een geheel nieuw fotoboek (map met inhoud) zal ca. 10 euro gaan kosten. Als u al een map heeft zullen de kosten iets lager zijn. Voor de duidelijkheid: het is niet mogelijk een fotoboek te bestellen, zonder zelf deel te nemen.

Is er in jouw situatie niets gewijzigd, ook de foto nog up-to-date en zie je het niet zitten om gegevens opnieuw aan te leveren? Mail ons dan dat we de oude gegevens kunnen gebruiken. Ook voor andere vragen en/of opmerkingen kunt u ons mailen via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.