Bethelkerkgemeente Ede

Seniorenmiddag - 14 februari 2024

Op D.V. woensdag 14 februari is er weer een seniorenmiddag in de grote zaal van de Bethelkerk van 14.30 – 16.30 uur. De heer Marco Sol uit Ede zal een presentatie houden over:

• De geschiedenis van Kamp Schut en de periode dat hier Joodse mannen gedwongen tewerk werden gesteld.
  • Het Joodse volk in het licht van de Bijbel(se) geschiedenis en Gods plan met Israël.

Ook zal er volop ruimte zijn voor ontmoeting! Het belooft een boeiende middag te worden. Alle senioren en belangstellenden uit de Rietkampen en Ede-Zuid (en natuurlijk ook buiten deze "grenzen") zijn van harte welkom! Voor vervoer kunt u contact opnemen met Nely de Laat, tel. 0318-622034 of per mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.