Bethelkerkgemeente Ede

Seniorenmiddag - 15 februari 2023

Lunters VrouwtjeOp D.V. woensdag 15 februari is er weer een seniorenmiddag in de grote zaal van de Bethelkerk van 14.30 uur – 16.30 uur. Deze middag hebben we een speciale gast, namelijk het ‘Lunters Vrouwtje’. ZIJ VERTELT VAN VROEGER… Terug in de tijd! Het is een nostalgisch verhaal dat veel herinneringen oproept. Laat u verrassen... Voorafgaand aan deze voordracht zal Bernd Soeteman, stagiair bij Ds. Van den Houten een korte overdenking uitspreken. Ook is er volop ruimte voor ontmoeting! Het belooft een boeiende middag te worden.

Alle senioren en belangstellenden uit de Rietkampen en Ede-Zuid (en natuurlijk ook buiten deze "grenzen") zijn van harte welkom! Voor vervoer kunt u contact opnemen met Nely de Laat, tel. 0318-622034 of per mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.