Hervormde gemeente Ede

 • Oude kerk

  De Oude Kerkgemeente is de wijk in het centrum en het noordoosten van Ede.

 • Rehoboth

  Rehoboth, het Kerkelijk Zalencentrum voor heel de Hervormde gemeente, ligt in het centrum van Ede

 • Sionkerk

  De Sion Kerk gemeente is de wijk westelijk van het centrum van Ede.

 • HAK Winkel van Sinkel

   

   

   

   

  De Winkel van Sinkel - voor de smalle beurs!

  Bezoekadres: Veenderweg 118a, Ede

  Woensdag
  10.00 - 12.00
  13.30 - 17.00
  19.00 - 21.00

  Zaterdag
  10.00 - 12.00

  Winkel van Sinkel
 • Nieuwe kerk

  De Nieuwe Kerkgemeente is de wijk zuidelijk van het centrum en noordelijk van de spoorlijn van Ede.

 • Bethelkerk

  De Bethelkerk gemeente is de wijk zuidelijk van de spoorlijn en oostelijk van de Stadspoort.

 • De Ark

  Bij de Arkgemeente horen de wijken Veldhuizen en Klaphek.

 • Kleopasgemeente

  De Kleopasgemeente is de wijk in en rondom de Rietkampen.

 • Bethanië

  Woon-, Zorg- en Dienstencentrum Bethanië - preekplaats.

Concert bij de Edesche Concertzaal

Doordat het gebouw op dit moment niet geschikt is voor intensief jeugdwerk, betekent dit dat onze vrijwilligers elke week een hele grote klus hebben te klaren om de zalen leeg te maken, opgestapelde banken uit berghokken te halen en alles verder klaar te zetten. Met de uitbouw willen we een permanente plek realiseren voor het jeugwerk. Vrijwilligers kunnen hun energie dan gebruiken om met de jongeren door te brengen, spullen kunnen blijven staan en jongeren kunnen vaker in de week van de ruimte gebruik maken.

Het plan is om deze ruimte multifunctioneel te maken met een schuifwand, zodat ook andere doelgroepen de ruimte kunnen gebruiken. Ook komt er extra bergruimte en een kleine extra aanbouw, zodat de kindernevendienst in ons eigen gebouw kan plaats vinden, in plaats van de Florisschool te moeten huren.

Al met al een hele ingreep. Op dit moment zijn we binnen en buiten de wijkgemeente geld aan het inzamelen, via fondsen, acties en toezeggingen om deze uitbouw mogelijk te maken. Na een maand actie voeren zijn we al bijna op de helft van het benodigde bedrag. Daar zijn we erg dankbaar voor!

Meeleven vanuit de andere wijken waarderen we zeer. U kunt zich inschrijven op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven, zie hiervoor: 

www.hervormdede.nl/deark/gemeente/uitbouw-de-ark. Maar er zijn ook allerlei acties waar u ons simpel door kunt ondersteunen.

U kunt bijdragen via de kledingcontainer op het parkeerterrein van de Ark. De komende twee kwartalen gaat de opbrengst hiervan naar de uitbouw. 

Ook zamelen we oude mobieltjes in, werkend of niet werkend. Deze kunt inleveren bij het standje in de hal van de Ark, of aan iemand meegeven.

Voor liefhebbers van klassieke muziek is de volgende actie wellicht interessant: Boekt u tot 31 december 2019 een concert bij De Edesche Concertzaal, vult u dan bij het bestellen de code ARKJEUGD in en 50% van het aankoopbedrag komt ten goede van onze actie! Het geldt voor kaarten die dit jaar besteld worden, dus ook concerten in 2020 tellen op deze manier mee.

Misschien heeft u nog een EdeDoet wijkwaardebon liggen. Ook die kunt u aan ons jeugdwerk doneren. Zoekt u op de website van EdeDoet naar 'Jeugdruimte de Ark', daar kunt u de bon uploaden door de unieke code in te voeren die op de waardebon staat afgedrukt.

Hartelijk dank voor uw meleven! Blijft u ook in uw gebed aan onze jeugd denken?

Vriendelijke groet,

Uitbouwcommissie de Ark

VEILIG MET iDEAL

Webwinkel

Winkel van Sinkel openingstijden


Woensdag
10.00 - 12.00
13.30 - 17.00
19.00 - 21.00

Zaterdag
10.00 - 12.00

 

Lees meer

Kerkelijk bureau

 

Open van maandag t/m vrijdag: 8.00u - 12.30u

Driehoek 11a - Ede
Tel. 0318 610438

Lees meer