Hervormde gemeente Ede

Coll. v Kerkrentmeesters

Coll. v Kerkrentmeesters

Secretariaat: Kerkelijk Bureau

Kerkbalans: eerste telling

Kerkbalans 2017Verheugd delen we u mee dat de Actie Kerkbalans in eerste telling € 851.500 heeft opgebracht. Dit is ruim € 42.000 meer dan vorig jaar.

Met vertrouwen kunnen ook in 2017 de prediking, het pastoraat, jongeren- en ouderenwerk, evangelisatie en missionaire activiteiten in onze gemeente weer voortgang vinden in goede gebouwen waarin we samenkomen.

Naast onze God hartelijk dank aan u die bereidwillig hebt toegezegd. En aan u die zich wilde inzetten om dit mooie resultaat te bereiken zoals de lopers, kerkelijk bureau en de bezielende coördinator AKB Evert Jan van den Heuvel.

Online webwinkel

CvKWebwinkelHet is mogelijk online collectebonnen te bestellen, giften over te maken en toezeggingen te doen voor de Kerkbalans. Betalingen gaan via de beveiligde omgeving van iDEAL.

Via het Webwinkel menu kunt u naar de online website van skgcollect.nl en al deze zaken regelen.

Het College van Kerkrentmeesters beveelt de Webwinkel van harte aan!

Verhuurreglement

Op deze pagina kunt u het verhuurreglement downloaden van de Hervormde Gemeente van Ede. In het verhuurreglement staan alle voorwaarden en prijzen beschreven die van toepassing zijn op de verhuur en het gebruik van de kerkelijke gebouwen. Klik onderaan deze pagina op de downloadlink om het document te downloaden.

Heeft u vragen over de verhuur of het gebruik van een van de kerkelijke gebouwen?

Stuur een e-mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Betaalmethode

In de week van 23 t/m 28 januari 2017 worden de toezeggingsformulieren voor AKB-2017 weer verspreid. Net als voorgaande jaren kunt u kiezen uit vier betaalmethoden, aangezien er op het toezeggingsformulier maar beperkt ruimte beschikbaar is volgt hieronder een korte toelichting op deze betaalmethoden.

Lees meer

Echtpaar 2 enveloppen

Uitleg waarom beide leden van een echtpaar elk afzonderlijk een brief krijgen met het verzoek om mee toe doen aan de Aktie Kerkbalans.

Dit jaar word de Actie Kerkbalans voor de tweeënveertigste keer gehouden. In onze Hervormde gemeente doen beide echtgenoten elk afzonderlijk mee aan het verjaardagfonds, aan de solidariteitskas en aan de collectes in de kerkdienst en tegenwoordig ook de Actie Kerkbalans. Aangezien er bij College van Kerkrentmeesters elk jaar vragen over binnenkomen lichten wij toe waarom er is gekozen om ieder lid van een echtpaar apart aan te schrijven.

Lees meer

Kerkbalans daar geef je voor!

Het jaar is nog niet ten einde maar het College van Kerkrentmeesters kijkt al weer vooruit naar 2017. Wellicht heeft u voor 2016 nog niet alles voor Actie Kerkbalans gegeven wat in uw bedoeling lag. Dat kan dan alsnog. Dit bericht betreft de Actie Kerkbalans voor het nieuwe jaar. De volgende maand, in de week van 23 t/m 28 januari 2017 komt er weer iemand langs voor de jaarlijkse vrijwillige bijdrage voor onze gemeente.

Lees meer