Hervormde gemeente Ede

Apps voor Smartphone en Tablet

Hervormd Ede Apps

Verzameling Apps voor uw smartphone of tablet, die een functie hebben binnen Hervormd Ede.

Protestant App

protestant-apple-android

Voor de Nieuwe Kerkgemeente en de Kleopasgemeente.

'Protestant app' is de App van de Protestantse Kerk in Nederland, gemaakt voor kerkgemeenten. Sinds meer dan twee jaar gebruiken de Kleopasgemeente en de Nieuwe Kerkgemeente de App om hun nieuws, preekbeurten, liturgie, foto's, kerkomroep, etc. bij u/jou op je tablet of smartphone te presenteren.

Compatibiliteit Apple: iOS 6.0 of nieuwer. Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch. Deze app is geoptimaliseerd voor iPhone 5.

Compatibiliteit Android: Geen opgave.

Aangesloten wijkgemeenten: Nieuwe Kerkgemeente, Kleopasgemeente

Installeren:

Zoek na installatie naar "Ede" en selecteer de wijkgemeente (Nieuwe Kerkgemeente of Kleopasgemeente).

HervormdEde.nl

hervormdedemobiel

De website van Hervormd Ede kan zeer goed op een mobiele telefoon bekeken worden. De modernste technieken zorgen ervoor dat de website zich aanpast aan het apparaat waarmee gesurft wordt. Of dit nu een PC, tablet of smartphone is, het ziet er altijd goed uit.

Kerkomroep

kerkomroep-apple

Via de Kerkomroep App voor Apple en Android kunt u de diensten mee en terug luisteren van de Hervormde preekplaatsen in Ede.
Let op! Sinds kort is het voor de Kleopasgemeente en de Nieuwe Kerkgemeente ook mogelijk om via de Protestant App de kerkomroep te beluisteren.

Compatibiliteit Apple: Vereist iOS 5.1 of nieuwer. Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch.

Compatibiliteit Android: Vereist Android versie 3.0 of hoger.

Kerkomroep

kerkomroep-windows

Via de Kerkomroep App voor de Windows Phone, kunt u de diensten mee en terug luisteren van de Hervormde preekplaatsen in Ede.

Compatibiliteit: Windows Phone 8.1, 8 en 7.5