Hervormde gemeente Ede

Instructies / help

Instructies gebruik Kerkomroep

Per 15 april 2017 is de oude (gele) kerkomroep pagina niet meer beschikbaar en is deze vervangen door een lijst met diensten, waarbij door het klikken op het icoontje meegeluisterd (gekeken) kan worden.

Probeer eerst die mogelijkheid uit. Zodra er op een dienst is geklikt, verschijnt de audio of video speler boven de lijst.

Deze functionaliteit werkt in de meeste browsers, alleen FireFox vereist dat er een aparte plugin wordt geïnstalleerd, klik hier voor instructies.

Gebruik onderstaande instructie om problemen met het beluisteren of bekijken van de kerkomroep via internet, op te lossen.

Algemene controle

1. Klik op audio 24 (alleen geluid) of video 24 (beeld en geluid) om de dienst af te spelen. Indien u tijdens de dienst mee luistert/kijkt, dan staat de dienst bovenaan in de lijst.
  2. Controleer of het geluid van uw PC aan staat en hard genoeg staat.
  3. Als u extra luidsprekers hebt, controleer of deze aanstaan en het geluid hard genoeg staat.

Als u niets hoort of ziet, dan kan het zijn dat er een instelling niet goed staat of er nog iets geïnstalleerd moet worden.

Indien het niet werkt, dan kunt u altijd nog rechtstreeks naar www.kerkomroep.nl (Oude kerkSionkerkNieuwe kerkBethelkerkDe ArkKleopasgemeente)

Veel luisterplezier!