Hervormde gemeente Ede

Kerkomroep
Gebruik een App!

Gebruik de Kerkomroep apps voor uw mobiele aparaat!

Installeren:         Meer over Apps

Kerkomroep / KerkTV informatie

De kerkdiensten van de hiernaast opgesomde preekplaatsen zijn te volgen via de computer en internet (gratis) en via een abonnement op de kerkradio .

Via de computer

Klik hiernaast op een gebouw om de betreffende kerkomroep pagina op te roepen. Gebouwen met een hebben KerkTV zodat de dienst in beeld en geluid gevolgd kan worden. In de andere gebouwen kan de dienst met geluid gevolgd worden.
De techniek voor het beluisteren is die van kerkomroep.nl. Als u voor het eerst de kerkomroep via deze computer gebruikt, dan kan het zijn dat er gevraagd wordt om iets te installeren op uw computer. U kunt dit gewoon toestaan. Na installatie is het soms noodzakelijk het surf programma af te sluiten en weer op te starten.
Als het niet lukt een dienst te beluisteren, klik dan op de Instructies/help knop hiernaast.

Via mobiel aparaat

De Kerkomroep heeft ook een eigen App die je kunt installeren op een moderne telefoon of tablet. De Kleopasgemeente heeft deze mogelijkheid ook in de Protestant App. Klik hier voor meer informatie over de verschillende Apps.

Via de kerkradio

Aanvragen en opzeggingen bij dhr. L.W. Jansen, Kraatsweg 50, tel. 624105.
Het abonnement van het gebruik van de kerkradio bedraagt € 30,00 per half jaar.