sionkerk logoSIONkerkgemeente

Sectie indeling

Sectie 7:

In deze sectie vallen alle gemeenteleden van 80 jaar en ouder, ongeacht waar zij wonen. Als u nog samen mag zijn, valt u in deze sectie zodra u beiden de leeftijd van 80 jaar hebt bereikt. Wilt u contact met een diaken dan belt u de diaken die onderstaand vermeld staat bij uw straat.

van Veldhuizen - Ouderling

Sectie 1:
Akeleilaan, Anjelierlaan, Artemislaan, Begonialaan, Dahliastraat, Elleboog, Geraniumlaan, Goudsbloemstraat, Hakselseweg, Hoorn, Irislaan, Irisplein, Klaphekweg, Lobelialaan, Nimrodlaan, Noorder Parallelweg, Primulalaan, Ranonkellaan, Rozenlaan, Rozenplein, Salvialaan, Spinderweg, Tuinderslaan, Weidmanlaan en de geperforeerden uit de Oude Kerkgemeente.

P.W. Treffers - Ouderling
van de Weerd - Diaken

Sectie 2:
Ambonlaan, Balilaan, Bandaneira, Billitonlaan, Borneolaan, Celebeslaan, Floreslaan, Javalaan, Lomboklaan, Madoeralaan, Proosdijerveldweg, Proosdijweg, Soembalaan, Soembaplein, Sumatralaan, Timorlaan en de geperforeerden uit de Arkgemeente.

T.B. Kool - Ouderling
van de Weerd - Diaken

Sectie 3:
Bremlaan, Brinkweg, Buizerdlaan, Den Brink, Ganzeweide, Haviklaan, Kamperfoelielaan, Klaprooslaan, Kolkakkerweg, Korenbloemlaan, Korhoenlaan, Landbouwlaan, Leendert Tulplaan, Leeuweriklaan, Luttikenerf, Merellaan, Nachtegaallaan, Oortveldlaan, Papekoplaan, Patrijsplein, Patrimoniumlaan, Spechtlaan, Talmalaan, Valklaan, Wielewaallaan, Wulplaan, Zwaluwlaan en de geperforeerden uit de Bethelkerkgemeente en de Kleopasgemeente.

Smidt - Ouderling
A.C. van der Blom - Diaken

Sectie 4:
Agaatstraat, Hoenderweg, Holleweg, Jadestraat, Opaalstraat, Slunterweg, Veenderweg, Veldhuizerbrink en de geperforeerden uit de Nieuwe Kerkgemeente.

E.M. Smit - Ouderling
A.C. van der Blom - Diaken

Sectie 5:
Banckertplein, Bettekamp, Cortenaerstraat, De Ruyterstraat, Evertsenstraat, Hendrik Stafweg, Karel Doormanstraat, Piet Heinstraat, Ruijsstraat, Slijpkruikweg, Trompstraat, Van Galenstraat, Van Heemskerckstraat, Van Zantenstraat, Wilterdinkstraat, W.J. Bitterstraat, en de geperforeerden van buiten Ede.

H.J. Assink - Ouderling
C.H. Ploeg - Diaken

Sectie 6:
Amsterdamseweg, IJssel de Schepperlaan, Kraatsweg, Molenstraat, Notaris van Puttenstraat, Schaapsweg, Tasmanstraat, Thomaslaan, Van Almondestraat, Van Gentstraat, Van Neslaan, Van Speykstraat, Van Voorthuizenlaan, Veldhuizerweg, Witte de Withstraat, Zoutmanstraat.

G.H. Ros - Ouderling
Heij - Diaken