oudekerkgemeente

Evangelisatie- / Missionair werk

Als Oude Kerkgemeente weten wij ons door God Zelf geroepen om het Evangelie te delen. Wij geloven dat dit een taak is van iedere volgeling van de Heere Jezus. Dat geldt voor heel ons leven, ook persoonlijk. Om hier bij te ondersteunen, organiseren wij als wijkgemeente enkele activiteiten, die vooral als doel hebben om mensen in contact te brengen met onze Heere en Heiland. Daarbij is de steun van u als gemeentelid onmisbaar, op drie manieren:

* Een gunnend hart hebben voor mensen in uw omgeving om het Evangelie met hen te delen, mogelijk zijn ook de straks genoemde activiteiten ook iets voor hen
* Voorbede voor mensen om u heen die God niet kennen en voor het evangelisatiewerk
* Meewerken als vrijwilliger.

Kent u mensen die graag contact zouden willen met iemand van de kerk? Dan kunt u één van onze evangelisatie-ouderlingen inschakelen:
* Gerben van Riessen, Broeksteeg 1-1; 6718 VA Ede; 06-10036976 (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Zij dragen met veel vrijwilligers ook zorg voor de uitvoering van onder andere:
* Bezoeken van mensen die nieuw in onze gemeente zijn komen wonen;
* Bezoeken van gemeenteleden die niet zo betrokken zijn bij de kerk;
* Openstellingen van de Oude Kerk;
* Organiseren van het Vakantie Bijbel Feest (VBF);
* De openlucht kerstviering in Kernhem;
* De Alpha-cursus en de introductiekring.

Daarnaast zijn er enkele activiteiten die door heel Hervormd Ede worden georganiseerd (door het Centraal Evangelisatie Beraad: CEB).

Alphacursus

Ook in deze winter willen we als Oude Kerkgemeente u weer de gelegenheid geven deel te nemen aan de Alphacursus. De Alphacursus richt zich in tien avonden op basisonderwerpen van het christelijk geloof en is bedoeld voor mensen die:

* kennis willen maken met het christelijk geloofAlpha
* pas christen zijn geworden
* nieuw zijn in de kerk
* de basiselementen van het christelijk geloof nog eens door willen nemen

Interesse om deel te nemen aan de Alphacursus? Neem dan contact met ons op via e-mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of via de telefoon met:
cursusleider Rinie van den Top (tel. 652643) of evangelisatieouderling Ard Slomp (tel. 656332). Meestal is de Alphacursus in de maanden januari tot en met april.