oudekerkgemeente

Bijbelkamp

Om de twee jaar gaan we als gemeenteleden van jong tot oud samen op Bijbelkamp. Waarschijnlijk zal dat in 2019 voor de 7e keer gaan plaatsvinden, op de dagen rond Hemelvaart, al staat het nu nog niet vast.

Vaste onderdelen tijdens het Bijbelkamp zijn: luisteren naar het Woord van God, samen zingen en bidden. Maar ook: ruimte voor onderlinge ontmoeting, samen corvee doen en tijd voor ontspanning.

Het Bijbelkamp is voor gemeenteleden uit Sionkerk en Oude Kerk, draagt bij aan de onderlinge verbondenheid binnen de gemeente en geeft geestelijk voedsel aan de deelnemers.

In de loop van het jaar 2018 volgt meer informatie over de volgende editie. Mocht u of jij nu al meer willen weten, neem dan contact op met Ard Slomp (tel. 656332 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)