Weekafsluiting en informatie De Klinkenberg

cock kroon

Pastoraat
Sinds 2006 ben ik (Cock Kroon) werkzaam als kerkelijk werker in de Hervormde Gemeente Ede. Een aantal uur per week ben ik te vinden in verzorgingshuis 'De Klinkenberg' (Nieuwe Klinkenberg 1). Naast het leiden van de bijbelgesprekskring en het voorgaan in de weeksluiting ontmoet ik (met name) bewoners die aangesloten zijn bij de Nieuwe Kerkgemeente; daarnaast is er ook ruimte voor gesprek en ontmoeting met bewoners die ik bij mijn gang door het huis ontmoet.
Indien u vragen hebt aangaande het pastoraat, neemt u dan gerust contact met mij op: tel. 0342 - 418485 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

klinkenberg1Weeksluiting
Eén keer in de twee weken wordt er op zaterdagavond een weeksluiting gehouden in 'De Klink'.  In deze korte vieringen (19:00 uur – 19:45 uur) gaan verschillende voorgangers/predikanten uit diverse kerken en geloofsgemeenschappen voor (zie rooster weeksluiting). Naast de Bijbellezing en overdenking worden er bekende Psalmen, liederen en gezangen gezongen. Bewoners en andere belangstellenden van harte welkom! Contactpersoon: Cock Kroon

bijbelgesprekskringBijbelgesprekskring
Eén keer in de maand komt de bijbelgesprekskring bij elkaar; aan de hand van een thema/onderwerp gaan we met elkaar in gesprek (vergaderzaal 1, 1e etage). Leidend in ons gesprek is de Bijbel. Ook zingen we met elkaar een aantal bekende liederen. De Bijbelgesprekskring komt altijd samen op de laatste dinsdagmiddag van de maand (15:00 uur – 16:15 uur), met uitzondering van de maanden december, juli en augustus. Contactpersoon: Cock Kroon

Vrijwilligers
Rondom de weeksluiting en bijbelgesprekskring is er een heel aantal vrijwilligers actief. Zij halen bewoners op en brengen hen ook weer thuis. Ook bieden zij de bezoekers een luisterend oor. Indien u belangstelling hebt voor vrijwilligerswerk rondom de weeksluiting, dan kunt u contact opnemen met onze gastvrouw Lotte Lugthart, tel. 0318 – 61 94 41, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Voor vrijwilligerswerk rondom de Bijbelbgesprekskring kunt u contact opnemen met Cock Kroon.

Rooster weeksluitingen 'De Klinkenberg' 2017, zie de bijlage