Wisselexpositie in De Rank

fred van wijkVanaf medio december exposeren de natuurfotografen Fred en Jeroen van Wijk in De Rank. De expositie bestaat uit winterbeelden uit binnen- en buitenland. In een echte witte winter zijn de omstandigheden prachtig om in de natuur te fotograferen. Doordat de temperatuur onder het vriespunt daalt, verandert water in ijs, regen in sneeuw en mist in rijp. De kale takken van grillig gevormde bomen worden door een laagje sneeuw extra geaccentueerd. Beelden van Fred en Jeroen worden regelmatig gebruikt in publicaties van bijvoorbeeld Natuurmonumenten, Terdege en Roots. Ook verzorgt Fred op verzoek audiovisuele diapresentaties. Kijk voor meer info op zijn website www.fredvanwijk.nl

In de vitrinekast exposeert Joos Streefkerk ikonen. De bijbel openbaart iets van het Goddelijke door woorden. Zo openbaart het beeld op de ikonen een schepping van het woord. En in dit geval openbaren de kerstikonen het woord dat in de wereld kwam en mens geworden is. De ikonen zijn vensters op dit heilsgeheim. De ikonen zijn geschilderd/geschreven door Joos, bezoekster en teamlid van Koffie en Sfeer.

Van harte uitgenodigd om deze expositie te bewonderen. Ook u/jij  kunt meedoen aan een expositie.

Voor informatie en opgave kunt u zich wenden tot Jacomien Wijnbergen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of  0318 619039. De commissie laat zich nog altijd graag verrassen.

Wil van den Bos, Leny Modderkolk, Arja Steennis en Jacomien Wijnbergen