kleopaslogo

Geluidstechniek

Geluidstechniek tijdens speciale erediensten

Tijdens speciale erediensten van de Kleopasgemeente kan gebruik worden gemaakt van zaalversterking in Kerkelijk Centrum Emmaüs. Speciale erediensten zijn o.a. Jeugddiensten, Zangdiensten en activiteiten als Vakantiebijbelfeest of de Kerstmusical.

Musici en leden van de gemeente die tijdens deze speciale erediensten muzikale uitvoeringen organiseren, kunnen op aanvraag gebruik maken van deze zaalversterking.
Hierbij kan gebruik worden gemaakt van de geluidsapparatuur die standaard aanwezig is in Kerkelijk Centrum Emmaüs. Deze geluidsapparatuur is meer geschikt voor spraak, maar minder voor instrumenten of zang.
Daarnaast kan een mobiele geluidsinstallatie geplaatst worden dat eigendom is van de Kleopasgemeente. Deze mobiele geluidsinstallatie is voorzien van aparte speakers op statief, een mengtafel met XLR- en line-ingangen, een multikabel en zang- en instrumentmicrofoons. De mobiele geluidsinstallatie kan alleen tijdens de middagdiensten van 17:00 uur ingezet worden.

De mobiele geluidsapparatuur kan op aanvraag ook ingezet worden bij activiteiten van clubs of kringen van de Kleopasgemeente, bv. tijdens een kamp of tentweekend. Tenslotte is de mobiele geluidsapparatuur op aanvraag ook te huur voor activiteiten buiten de Kleopasgemeente om.

Aanvraag zaalversterking of geluidsapparatuur indienen

Aanvragen voor zaalversterking of geluidsapparatuur kunnen via e-mail ingediend worden. De aanvraag dient uiterlijk 2 weken vooraf ingediend te worden.

Geef in de aanvraag het volgende op:

• Naam en contactgegevens (e-mail adres en mobiel telefoonnummer);
  • Waarvoor de zaalversterking of geluidsapparatuur benodigd is;
  • De periode (data en tijd) van repetities en uitvoering;
  • Welke en hoeveel musici, instrumenten, zangers/zangeressen versterkt moeten worden;
  • Of opbouw en bediening van apparatuur en mengtafel door een technicus noodzakelijk is;
  • Verstrek een liturgie, draaiboek of schema met de te spelen muziekstukken.