Logo groot

Traject Discipelschap

Traject Discipelschap

Traject Discipelschap

De zoektocht van veel christenen gaat over het verbinden van geloven en leven: hoe doe je dat? Maar ook is er de worsteling om iets te betekenen voor je omgeving. Hoe maak je verbinding met je buurt, wijk, dorp of stad?

In het voorjaar van 2018 zal in Ede een training (3D traject) starten waarin ingestoken wordt op het leren leven als een discipel van Jezus. In de training wordt er gezocht naar manieren om samen vorm te geven aan het bouwen van gemeenschappen vanuit huis. Niet als extra activiteit, maar als een manier van leven die goed nieuws is voor jezelf en je omgeving.  Meer informatie is te vinden op de website www.hervormdede.nl/deark/gemeente/toerusting en via nederlandzoekt.nl . Via Youtube is er via de link https://youtu.be/tTOwAZ_NSpo  ook een filmpje te vinden waarin het principe van de leergemeenschap toegelicht wordt.

Wanneer u/jij geïnteresseerd bent, neemt u dan contact op met de cie Toerusting en Missie (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).