Bethelkerkgemeente Ede

Fotoboek

cameralensSinds het voorjaar van 2010, heeft de Bethelgemeente een eigen fotoboek. Het doel van het fotoboek is het bevorderen van de onderlinge betrokkenheid binnen de gemeente van de Bethelkerk. Door het fotoboek krijgt "een gezicht een naam"of "een naam een gezicht".

Een keer per jaar komt er een aanvulling op het fotoboek. Deze aanvulling komt weer in het voorjaar van 2014. Gemeenteleden die nog niet in het boek staan, hebben dan de mogelijkheid om ook in het fotoboek te komen.

Ook wijzigingen ten aanzien van adresgegevens en huwelijk zullen dan verwerkt worden.

Een keer per 4 jaar (dit jaar!) komt er een nieuw fotoboek. Dan krijgt u de gelegenheid om een nieuwe foto te laten maken en/of een nieuw inschrijfformulier in te vullen.

Deze update starten we op de gemeentedag en we zullen ook een zondagmorgen in oktober hiervoor gebruiken.

We denken dan aan gezinsuitbreiding, wisseling van werk/school e.d. Wanneer er sprake is van overlijden of andere verdrietige gebeurtenissen kunt u deze direct doorgeven aan de fotoboekcommissie. In de jaarlijkse wijzingen zullen deze dan meegenomen worden.

We zullen u via de kerkbode op de hoogte houden over aanvullingen, fotomomenten of andere informatie rondom het fotoboek.

Joke Rekers/Kathelijne Russcher/Henriëtte de Wit/Annette Hoogwerf